Sunday, February 15, 2009

I'm Not Alone Tonight..

Sebabnya, cik Recks kat ada kat sini.. :) Petang tadi, kakak dia yang tolong hantar kitorang balik.. Thank you, kakak.. Plannya, nak antar aku dulu kat Senawang ni.. Then, hantar Recks balik kem.. Since Recks tak suka balik kem dia awal2, aku nak hantar dia malam ni.. Tapi, dia taknak pulak, dia nak balik esok pagi.. Share katil la kitorang malam ni.. hihihi.. Aku no problem saja.. Esok pagi la antar dia ke kem tahanan tu.. Aku cuti next day.. boleh buat part-time job as driver.. hehe.. 

So, bila dah berdua, aktiviti utama ialah makan.. hehe.. Aiskrim yang aku buat macam kak Izan bagi tu, dah abis dah kitorang selesaikan.. Ni, tengah dengar lagu pulak.. Siap pasang lagu Hindustan from cite Dil Se.. Chaiya-chaiya.. We are Hindustan fans during school.. Big time fans, no joke.. Siap goyang2 kepala lagi.. haha.. 

2 comments:

hamiDahRecKs said...

hehe
nanti kiter layan lagi lagu same2

This is .... said...

boleh2.. no hal.. sebelum bulan may.. :)