Wednesday, January 7, 2009

I've Got Engaged (",)...

Have you ever wonder why I did a countdown to the 2009? Actually, I was counting down to my engagement day.. hehe.. A good beginning of a new year, I believe... InsyaAllah..

Enjoy these photos..


After sarung cincin, with his mother.. Do you notice the fake eyelashes on my eyes?.. hehe.. Saya ni, "bulu mata pun takda" (script in one of cosmetic adv a few years back).. :P


Me and Encik Tunang.. ;)


Posing with my family and his family..


With his mother, sister-in-law and Danish


My friends and me..

Tengoklah, mukaku sangatlah bulat comel.. hehe..Nak salahkan yang mana; pipi ku itu, tudung yang aku pakai or make up? Please vote.. Okaylah-okaylah, aku mengakulah pipi aku mmg begitu sejak dulu, tak dapat disorok lagi. hehe. Ada petua bagi kurus sikit x? :P




Hantaran from me..




Hantaran from him..




Girls were busy gossiping with each other.. hehe..

Ada satu perkara lucu berlaku masa berbincang tentang tunang ni.. Skali pakcik dari pihak lelaki (aku xsure namanya) silap sebut nama. Nama adik En. Ahmad yang dia sebut.. Tergelak semua orang.. hehe. Imah cakap, macam cite Maria-Mariana lah pulak.. :P




Pose with my SIL and her sister..

I will try to upload other photos later..

2 comments:

:: !zyan :: said...

woo...diam menyepi sbb mau bertunang rupernyer~

tahniah emi =)

This is .... said...

aku ada je lah.. main sorok2.. hehe

thanks for your wish.. :)