Sunday, July 13, 2008

Dinner..

Last Friday, Heong and his wife belanja aku dan Kak Izan dinner.... Dah lama dah Heong cakap nak gi dinner tu, tapi, aku slalu je tak free.. We had our dinner at Kensington Western Restaurant at Terminal 2 Seremban..Janji jumpa kat restoran tu kul 8.00p. That was my first time aku pergi situ.. Biasanya lalu je bile on the way balik KL.. Time teabreak kat ofis, aku makan kuih je.. sebab nak simpan perut sebab nak makan byk2.. hehe..

When we reached there and about to order, Heong said "You can order whatever you want.." Terfikir2 pulak aku nak makan apa.. tak de idea.. takut nnti tak leh masuk kat tekak aku.. Last2, aku order saja Grilled Chicken with Black Pepper Sauce.. very typical, right? :P Kak Izan, order lamb chop.. same with Heong, tapi sauce dia lain.. Lesley had Fish and Chip.. For the starter, Heong had chosen Seafood Platter and Garlic Bread with Cheese for us.. yum yum.. I like those very much...

Garlic Bread and Cheese
Seafood Platter and my mocha ice-blended
Heong and Lesley. Sweet Couple :)
Dah kenyang makan, kitorang order desert.. aku makan ice-cream je.. tak larat dah nak makan lagi.. perut dah ketat, xde ruang.. haha.. Dalam kul 10.00 kitorang pun balik.. We said thanks to Heong and Lesley.. InsyaAllah, lepas ni aku blanja diorang makan pulak.. :)

2 comments:

elixadexelia said...

Emiii~~
Heong tu bos emi ke?? wahh, die kawen ngan minah salleh ek?? Hmm..cam sedap je makanan korang..terliur lak..heheh
-K.Yanie-

This is .... said...

yes, heong and his wife.. Lesley is from UK..
mmg sedap makanan kat situ.. rasa nak pegi makan lagi :)