Monday, October 8, 2012

Adam & Hawa Fever….

Adakah anda merasainya? haha..

041

Ada seorang peminat setia di dalam rumahku.. Encik Ahmad orangnya.. kehkeh.. Aku pun tengok jugak.. Tapi, in between tu, bila anak mintak susu, nak itu, nak ini, pergilah layankan.. But my hubby will stay in front of the TV without a move.. haha.. So, setiap malam aku akan dengar dia komen, lepas ni jadi apa, pastu scene kat mana, sebab dia dah baca habis novel ni.. Aku sendiri pun tak start baca lagi.. Dulu time universiti dah baca, tapi lupa jalan cerita.. hehe..

Now, setiap Isnin – Khamis, memang melekat depan TV, tunggu cerita ni.. :)  Aku rasa sebab Aaron Aziz, cerita jadi best.. Cuba letak Jehan Miskin, awal-awal aku tak tengok dah HAHAHA..

5 comments:

Puteri Satu said...

hehe..sekarang ni kat mana2 ada aura adam dan hawa kan... akak tak sempat kadang2 nak tunggu pkl 10 tu dengan nak tidokan anaklah.. macam2 time pkl 10 tu... selalu memang akak rekod siap2 semua episod adam dan hawa.. so anytime bila free boleh tengok...

SYANI said...

Betul tu...Sebabkan si Aaron Aziz, aku pun terjebak sama folo drama ni..

Aisyuhada said...

haa..my husband pun sama. tambah2 sejak jumpa aaron aziz depan2 hari tu. semalam siap kena 'shhhh..kejap' bila i bercakap masa tengah tengok drama ni. eh..eh..dia pulak yg lebih2 sekarang ni..hehe

MyraQhairel said...

heheh..betul lerr..sebab ada aaron..klu actor lain mesti takde nak hadap tiap tiap malam kan..huhu..myra kene make sure Syahmi tido before kul 10..klu tak..sebok la nak ngajak kita main dgn dia...time citer tu la mak nyer ni nak fokus.huhu..

sayahappyslalu said...

Puteri Satu,
Oh bagusnya, ada PVR.. i kalau tak tengok sangat, tunggu ulangan Sabtu nnti.. hehe..

Syani,
Sebab hero hensem kan? :D

Aisyuhada,
husband i pun sama.. huhu..

MyraQhairel,
i tengok dgn anak sibuk2 main ipad lah, sibuk nak susu lah.. macam2.. haikal tido lambat..