OUR BABY'S TICKER :)

Monday, September 10, 2012

Flyer Tupperware 10th–30th September 2012..

Before cerita fasal flyer terbaru, nak announce I have 4 sets of Pretty In Pink Modular Mates..

A2VVuBHCUAAsV6d
Now the price is RM190 including postage.. Naik sikit sebab postage cost quite high.. Box besar to accommodate all these Open-mouthed smile

Cepat-cepat email me :)

** All Pretty in Pink Modular Mate Sets are reserved **

For this new flyer pulak, yg menarik perhatian aku ialah FreezerMate set.. Super cheap! hehe..

FRONT PAGE

PAGE 4

PAGE 1

PAGE 2

PAGE 3

PAGE 5

Anything to ask, just email me okay..

Note: Siapa suka Gangnam-Gangnam tu? This is for you.. Haha..

10 comments:

jiejah said...

salam..emilia..saya berminat dgn Pretty In Pink Modular Mates tu...tapi gaji lmbt lg la..sempat ke kalau saya nak beli tp tunggu gaji ujung bulan ni..hehehe

sayahappyslalu said...

Jiejah,
U nak i reservekan dulu ke? Boleh lagi

thinkpink said...

salam emilia, saya berminat nak beli Pretty in Pink Modular Mates. boleh email saya detail tak?

sayahappyslalu said...

Bagi email u.. Atau u email i kat emelia_khamis(at)yahoo(dot)com

jiejah said...

ok gak..boleh tak reservekan ;)

jiejahcun@gmail.com

jiejah said...

emilia..saya rasa nak bli 2set lah..boleh tak?ader stok lagi?dapat less x bli 2 set?

jiejahcun@gmail.com

sayahappyslalu said...

Jiejah. Okay Boleh. Last set dah yg lagi satu tu.. I ada email u.

jiejah said...

ok set..tenkiu yer :)

Haliza Eliza said...

ada lagi tak?

sayahappyslalu said...

Haliza,
dah takde dah.. semua dah ada orang punya..