Monday, September 17, 2012

Azorias Blouse..

I have made my first purchase with Azorias.. Banyak blouse cantik-cantik.. So, for a first try, I go with this Peterpan Collar Blouse with Mini Bow Front.. Sebab ada bow comel-comel tu.. hehe..

azorias
Photo taken from Azorias website..

azorias1
Suka packaging dia.. Nice..

I love this blouse.. Cumanya, dia singkat sikit (masih okay, I can wear with skirt and pallazo pant..) dan lagi satu, kat lengan baju dia takde butang! huhu.. Aku tersedar masa jalan-jalan waktu lunch, and suddenly teringat tentang solat zohor nanti, macam mana nak amik wuduk… Haru.. kekeke.. Aku cuba-cuba singsing lengan baju sampai siku, nasib baik boleh.. Tapi ketatlah.. huhu..

003
I wore the blouse with Poplook Perry Pant..

Lepas ni, kalau ada yang berkenan blouse mana-mana, kena email seller dulu, ada butang tak kat lengan baju.. Lesson learnt.. hehe..

Note: Pernah dengar fasal Imbak Canyon tak? Aku first time dengar.. It is a nice place to visit..

4 comments:

Wan Amira said...

cantik i like!! betul, i pernah beli baju yang tak de butang, memang leceh giler nak ambik wudhukk

Asma Azuani said...

sweet n sesuai with u! :)

azzamoro said...

comel n sweet bila u pakai. i nak try beli tapi takut nnti nampak cam tak sweet haha.

sayahappyslalu said...

Wan Amira,
hehe..tq.. betul tu, i dah berhati2 nak beli lagi ni.. takut takde butang.. huhu..

Asma Azuani,
Tq :)

Azzamoro,
u pakai pun okay, mesti nice jugak!