Wednesday, April 25, 2012

My Day With Poplook…

Tak sangka pulak ada yang google fasal Poplook dan tersinggah blog aku.. hehe… I appreciate the comments.. :)

Here are few photos aku berbaju Poplook.. Dah jadi sebahagian cerita dalam blog pulak.. hehe.. Anyway, aku pun interested tengok gambar-gambar orang jugak.. Do share with me your blog link.. :)

121 Tara Blouse Fuschia.. I love this blouse.. Tunggu keluar, nak beli kaler lain… :) Sangat selesa, siap boleh masuk MegaKidz, bawak Haikal main atas playgim, masuk terowong slide tu haaa.. hehe..

076 Chiffon Maxi Dress and Coffee Cardigan from Bajugraphy.. Chiffon dress ni, kalau duduk dalam aircond sepanjang hari, memang selesalah… Tapi bagi aku yang agak lasak ni, sikit2 nak kena tengok kain aku tersangkut ke.. Sebab dia mudah tercarik.. huhu.. Aku prefer dress yang sleeveless, boleh pakai dengan cardigan.. Yang ada lengan, sometimes ketat kat lengan.. Kain chiffon, tak stretchable macam jersey material..

IMG_0165 Elliot Blouse Green Box.. Blouse ni pun best.. Cumanya, kalau pakai dengan seluar slack, dia agak melekat sikit.. Statik kot.. haha.. So, pakai dengan jeans should be okay.. Gambar background di tepi terpaksa di”blur”kan kerana menggiurkan.. hahaha.. Serius tak perasan gambar tu masa amik gambar :P

iphone 035  Tilly Blouse White Polka.. Yang ini pun aku suka.. Belek-belek Poplook website, ada lagi tapi kaler lain.. Ikutkan hati yang sangatlah rapuh ni, ada karang terbeli ni.. haha.... Tapi, aku kena tetapkan diri, semalam sudah shopping, kelmarin dah shopping, 2 hari lepas pun dah shopping.. I should stop shopping by now! Duduk kat Sungai Petani ni pun, boleh jadi, kan? huhu..

Remind me not to shop, at least for this 2 weeks ke.. hihi..

7 comments:

MaMa sYahMi said...

Hye..Salam perkenalan...:)

ezzamalik said...

dear nanti kalau dh krg mnt ke nak let go ke beritahu ezza eh.ezza nak sgt maxi tuh cantikkkkkkk^^
ni email ezza-ezza.malik123@gmail.com

Sh@MytO said...

dah terjebak jugak dgn poplook..dah 3x beli..sekali beli 3 psg baju..tp most people said that the cloth is too big for me..stress!

sayahappyslalu said...

Mama syahmi,
Hi, thanks for reading my blog :)

Ezzamalik,
So far saya tak pernah jual2 baju2 saya.. Hihi.. Taknak pakai, bagi adik je..

Shamyto,
Hihi.. Kan dah cakap! Awak kurus sangat kot.. Baju mana yg besar utk awak? Akak rasa, silky blouse okay kot, skrg dah jual ikut saiz, itu mesti muat cantik aje..

Yanei Khairani said...

Haha... Anda sedikit sebanyak telah mempengaruhi sy lah!~ ;p
Mentang2 la sumenye dihujung jari kan?? Ekeke...
Do visit my blog...www.suffiyanei.blogspot.com..
;)

sayahappyslalu said...

Yanei,
awak private blog, so, tak boleh masuk! hehe

Fiza Hanif said...

Samalah kita.. Dah terjebak dgn poplook! :) but seriously, dah la cantik2, comfortable pulak tu kan! :) enjoy your shopping.