Friday, April 20, 2012

Gymboree 4th Batch..

Malam Khamis, aku sampai KL.. Flight dari Penang.. Hari yang sama jugak Gymboree parcel sampai kat rumah mak kat Wangsa Maju.. So, husband aku tolong amikkan kat sana.. Nasib baik alamat rumah mak.. Kalau tak, payah jugak aku nak schedule delivery tu.. Dahlah takde siapa kat rumah…

Balik rumah, Haikal yang tak sabar2 suruh bukak kotak.. Dia dah tahu dalam tu ada baju-baju.. :)

243 Memunggah mencari baju untuk dia.. hehe..

245 Bising mulut cakap “ama, ama..” maksudnya sama dengna baju dia.. Smile with tongue out

247

Kalut-kalut nak packing semua barang orang masuk plastic Poslaju, terus tak teringat nak amik-amik gambar.. *__*

250   Ini je yang ada.. Gambar baju-baju dan seluar Haikal.. Tapi kan, tengok tu, baju dan seluar sama pattern.. huhu.. And seluar yang sama ada 2 saiz.. Hari tu beli..  Kenapa beli sama? Aku pun tak pasti.. haha.. Nantilah, aku akan let go di blog.. Baru, tak pakai lagi.. Topi pun ada.. Sama yg Haikal pakai.. Tunggu aku balik KL, baru update.. Sekarang, tak sempat nak post pun..

261 Semalam ke One Utama.. Sudah rasmi seluar baru :) Saiz 2T, memang sesuai dengan Haikal.. Yang saiz 3T tu, alamat setahun lagi baru boleh pakai.. hehe..

photo 4

275 Seperti biasa, kalau keluar, then ada activity makan, pasti lepas tu kena tukar uniform.. huhu.. Mandi sup anak aku ni kat Johny’s Steambot.. :P

Gymboree parcel 5th Batch is on the way.. Akan sampai Selasa ni.. Tapi kan, aku takde kat KL sebab outstation sampai 1st of May.. So, 2nd of May baru boleh post barang ye.. Harap maklum, sorry lewat sikit ye…

2 comments:

yun said...

i berkenan ngn kasut haikal..:)

sayahappyslalu said...

Kasut dia pakai tu, bukan gymboree... Pumpkin patch..