Tuesday, April 24, 2012

Alya’s 1st Birthday…

Sabtu lepas, celebrate hari jadi Alya, anak buah aku.. Flight aku malam ke Penang, so sempatlah aku pergi Wangsa Maju hari tu..

Sambutan kecil-kecilan among our family aje.. Mak masak laksa and adik aku beli KFC.. Itu pun tak larat dah aku nak makan banyak2.. huhu..

Okay, here are the photos.. Tergelak-gelak tengok gelagat budak2 kecik ni.. Seperti biasa, Haikal adalah the only hero antara sepupu-sepupu dia.. So, dialah yang paling otai sekali.. haha..

IMG_4873
Bertolak-tolak nak tiup lilin.. hihi..



IMG_4875
IMG_4876
Alya bermata bulat.. Rasa nak gigit! :P

IMG_4234
IMG_4233
IMG_4878
IMG_4879

Red Velvet cake as the birthday cake.. Sedap!

IMG_4888
Yang ini cake untuk anniversary mak dan ayah yang ke-30.. :)

IMG_4889

Kat luar rumah, adik aku susun anak2 buah kat tangga.. Maka terhasillah gambar ni.. hehe.. Comelnya..

581637_10150583929352395_536587394_7913330_1635934364_n
Yang kecik sekali tu, bukan main sengih.. hihi..

IMG_4253
Haikal was wearing Gymboree T-shirt and cargo short..

IMG_4256
IMG_4251
IMG_4246
Happy main kat luar.. Time umur-umur macam ni, memang best sangat buat main.. :P

IMG_4242
IMG_4244
IMG_4239

And scenario biasa dilihat ialah apa yg Haikal buat, diorang perhati je.. Tak berani nak masuk campur.. hehe..

2929532e8c7111e181bd12313817987b_7
Haikal demo apa entah kat iPad dia.. :P

4 comments:

ogyep yummy mellow said...

Salam... selamat harijadi buat si kecil tuya... seronok amat anak2 tu...

[s.u.r.i.a] said...

geram je tengok bebudak ni. hehe.

eliyana said...

haikal sorang hero ye side ko...best nye..pas ni get the baby girl spy she's become the only heroin at mat side..hehe

sayahappyslalu said...

Ogy,
Thank u.. budak2 memang happy je.. :)

Suria,
hehe.. kan? kecoh semuanya.. tapi mia, tak dengar suara pun.. nangis bila tak bagi makan banyak2 je.. hahah..

eliyana,
kalaulah boleh pilih2 nak girl ke boy, kan senang.. haha