Tuesday, March 2, 2010

Our Bundle Of Joy...

Alhamdulillah.. I have safely delivered 3.15kg baby boy on 24th February 2010, 4.50pm..
And, now I'm undergo confinement at my parent's house in Wangsa Maju.. That's explained why I didn't update my blog for quite some times.. I'll update my delivery experience later.. :)

Note: aiya, banyak susah update blog guna Blackberry.. Huhu..

5 comments:

Queen said...

congratz.....waaa..dah ada baby...jangan lupa update gambar baby ye!..skang get enough rest...

fatin itu saya said...

emy, tahniah. nnt ada masa aku mai ek. igt2 lupe lak mana satu umah ko. btw, ko leh wat posting dgn gambar ikut hp.

aku rasa blackberry lagi laju dari aku nye iphone ni. kalau ko tak tahu bgtau ar, ada setting kat blogger ni utk ko emailkan gambar dari phone n posting.

ps: aku teringin tgk gambo anak ko ni.ahhaa.

nuancespen said...

selamat atas kelahiran anaknya!

Dandelion said...

ehh tertinggal ketapi plak. congrats emy. slamat berpantang n hope emy n bb sihat2 slalu. cpt2 update bila ada masa nnt nk tgk bb! :D

This is .... said...

Queen,
thanks for the wishes.. ada masa saya upload gambar..

Fatin,
Meh la dtg umah.. aku ada kat sini sampai habis pantang..
Ala, blackberry orang punya, tak berbaloi aku nak belajar bersungguh2.. hehe..

Ina,
Thanks.. Ada byk gambar.. tapi, belum smpt nak update lagi..