Sunday, August 16, 2015

Rindu Blog Sendiri..

I missed blogging!

Kadang dalam instagram tu banyak je nak cerita, but I kept reminding myself, ini bukan blog.. LOL

Nak delete blog, rasa sayang.. Nak terus menulis, rasa malas.. Macam mana tu?

Kesian Hariz, takde cerita fasal dia.. Semoga mama rajin menulis balik ye..


XOXO..

3 comments:

rlongbomba said...

Jgn lah delete... blog emi ni banyak bg sumber inspirasi tau. Lmbt pun tak pe... hehehe. Pbaca tegar mcm akak boleh tunggu. 😉

Ms SZ said...

kak emi, same with me :(

Amir renovation said...

Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)