Friday, January 16, 2015

First Day Of School In 2015…

Tahun ni, enrol Haikal at different school.. Very near to our house now.. Fikir senang nak amik hantar, dekat dengan taska Hariz.. And we want him to learn something new (new environment, new syllabus, new friends of course!).. So hari tu start sekolah 6 January, papa dia yang hantar..

230 With his school uniform.. Bertambah semangat bila bawak bag Transformers, iye tak? hihi..

217

Gambar-gambar masa hari pertama sekolah.. Lucky dah pernah sekolah sebelum ni, takde masalahlah tak boleh tinggal ke apa..

232

10896860_1039709106056146_4483882690017530849_n

10926447_1039707672722956_2525955289233289142_n

Semoga Haikal happy di sekolah baru, rajin belajar dan solat.. Jadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat, okay! Muah..

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

AS said...

Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@zalora.com.my. I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)