Monday, July 21, 2014

Misi 5 Ringgit…

I have new hobby! Collecting RM5 notes.. Setiap kali dapat duit RM5, balance bayar parking, orang bayar duit Tupperware, balance beli barang-barang kat supermarket etc, aku akan simpan RM5 tu.. Bersinar-sinar okay, biji mata bila tengok duit RM5. haha.. Kadang-kadang, sengaja je bayar parking guna RM10 sebab nak dapatkan balance RM5 note.. hehe..

Hasil dari kumpul beberapa bulan, dapatlah kumpul-kumpul untuk buat duit raya budak-budak.. Jadilah.. Smile

065

063
Inilah dia hasilnya..

Nanti lepas raya sambung simpan lagi.. Dah banyak bolehlah nak simpan masuk Amanah Saham ke, beli handbag ke.. hihi..

2 comments:

randy said...

Hi, very interesting post thanks for sharing. Can I contact your through your email. Thanks!

Randy
randydavis387 at gmail.com

edrina said...

x sabar nya nak tgk hasil.. sure cantik :)