Thursday, June 19, 2014

Kunci…

I’ve been neglecting my blog for month now.. Sorry.. 24 hours are just not enough Surprised smile

A little update on our new house.. Dah dapat kunci sebulan lepas, pada 10th May 2014.. Defects pun dah check, contractor dah betulkan..

243

246
Inside the box, ada buku guideline untuk semua specification barang-barang yang guna dalam rumah.. Memudahkan kitorang untuk cari balik tiles sama, cat sama yang digunakan etc.. 

Now, renovation is in progress.. Laterlah aku update ye.. Aku pun tak pergi tengok.. Just dapat information dari husband aje, dia yang tengok hari-hari progress di site..

Tak rushing pun nak pindah.. So, we just follow the flow.. Selepas raya kot baru siap semua..

5 comments:

radziah AR said...

bestnya....dah la kzie tgk besar rumah tu....tumpang happy
mood tunggu kunci tak dpt lagi...

Siti Asiah said...

Alhamdulillah dah dapat kunci yea...Asiah jerk blum beli umah lagi...huhu

irrayyan said...

bestnyer..
salam singgah
www.irrayyan.com

sayahappyslalu said...

Thanks semua :)

Rose Azadir said...

Salam kenal, congratulations...anyway saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer