Saturday, May 24, 2014

Welcoming Our Second Bundle Of Joy…

Alhamdulillah, aku selamat melahirkan baby boy pada 2nd May 2014, 7.22am di Hospital Annur Bangi.. At first, ingat baby nak keluar pada 1st May, on our 5th wedding anniversary.. Tapi, he decided to come out on the very next day.. hehe.. 

Tak payah ceritalah kisah di labor room.. Ngeri seperti biasa hihi.. Bila tengok baby dah keluar, lega sangat.. Excited sama macam dapat first baby sebab rasa lama tak bersalin, 4 tahun gap dengan Haikal.. Smile

125
First few minutes after delivery..

130
Nama baby ialah Ahmad Hariz Luqman..

132
First time Haikal jumpa baby.. Suka betul..

Baby Hariz dah disunatkan (circumcised) esoknya.. Sama macam Haikal jugak.. Sebenarnya senang sangat bila bersunat time baby ni.. Baby tak lasak, sekejap je dah baik..

256 
Hola, I am a little man now Smile with tongue out

1 comment:

Nanie Khairani said...

Alhamdulillah..
Congrats dear!