Wednesday, April 3, 2013

Sunway Lagoon Trip In The Middle Of Week…

Semalam, Rabu, kitorang ke Sunway Lagoon.. Sengaja cari masa bukan waktu cuti sekolah sebab tak mahu serabut-serabut dengan orang ramai.. Dan, ternyata pilihan yang bijak. No queuing and no rushing..

Kitorang keluar lewat sikit, sampai sana 11.00am, sebab masa Subuh tu, Haikal muntah.. Kalau dia tak okay bila bangun tidur, we might cancel our plan.. Tapi, Haikal okay dan excited nak pergi..

IMG_9174

IMG_9175
Haikal terpegun dgn maskot tu..

Sebelum bermandi-manda, kitorang main dulu rides yang ada, yang sesuai untuk Haikal.. Yang mana extreme, papa Haikal sorang jelah naik..

IMG_9177 

IMG_9180

IMG_9183
Haikal and the birds..

IMG_9189 

IMG_9194
Masa ni bird feeding session kat Wild Park..

IMG_9199

IMG_9204
Tengok kura-kura dan arnab..


IMG_9201

IMG_9206

IMG_9210

IMG_9213

Tak banyak gambar pun… Masa mandi-manda, kitorang tak bawak camera or handphone.. Tak naklah risiko handphone tercelup dalam air.. hehe..

IMG_9216
Lepas penat mandi, Haikal dah mengantuk.. Seharian Haikal tak makan.. Risau sangat.. Rasanya perut dia masuk angin.. Sampai malam, tak makan apa pun.. Kecuali aiskrim..

IMG_9222
Tertidur dah..

IMG_9241

IMG_9223
Masa beli tiket, setiap orang akan dapat wrist band macam ni..

IMG_9224

IMG_9228
Muka kepenatan.. Plus dia tak makan..

IMG_9231

Keluar dari Sunway Lagoon pukul 5.00+, kitorang jalan-jalan kat Sunway Pyramid.. My hubby cari barang dia.. Jalan-jalan, keluar dari situ dah dekat 10.00pm.. Letih giler dan flat… I am excited to arrange for another short trip next time.. Smile

1 comment:

elixadexelia said...

Besnya main air time musim panas camnih..akak lama giler dah tak pi sunway lagoon..huhu..