Monday, April 1, 2013

Colour Blocking…

Baru cuba buat pertama kalinya.. hehe.. Belasah aje, janji confident nak pakai, bagi akulah..

638

I love Uniqlo pants so much, dah beli 5 pasang tapi kaler lain-lain.. Gonna stock up more.. hehe.. Beli je lebih, tapi tak tahu bila nak pakai sebab weekend ada 2 hari aje.. kahkah..

114
Purple & Yellow..

639
Aqua Blue.. Yang ini, tak pakai lagi.. I think hubby tak tahu aku ada seluar ni.. :P

Uniqlo will be opened at Alamanda this 5th April.. Syok, dekat dengan rumah.. :) Pandora outlet pun ada kat sana.. Bertambah alasan nak pergi Alamanda.. hehe..

5 comments:

NinaAz said...

cantik gabungan warna tuu

grenlina said...

mana beli blouse ni? cantik

sayahappyslalu said...

Grenlina,
Beli kat Poplook :)

yusmalisza jusni said...

Ada lagi tak blouse tu kat poplook?

sayahappyslalu said...

Yusmaliza,
Blouse ni selalu cepat sold out bila dia keluar.. Kena duduk depan pc and rebut hehe