Tuesday, January 1, 2013

Yaobao Power Bank & iPhone Car Charger…

These both items dah macam nyawa! Haha.. Tau jelah, penggunaan iPhone sangat extreme; balas email orang beli Tupperware, FB, Twitter, Instagram, browsing etc.. Sekejap je bateri dah kong.. Dan 2 items nilah yang aku bawak ke mana-mana.. huhu.. Hari ni pulak lupa nak bawak Power Bank dan data cable, terpaksa pinjam charger orang.. hehe.. 

033
Berat sikit.. Tapi apa ada hal? Bawak iPad lagi berat dari ni.. Boleh charge iPad jugak sebanyak 2 kali.. Charge iPhone up to 5 times.. Bagus betul!

022
Untuk kegunaan dalam kereta.. Di kala menghadap traffic jem, boleh lagi snap2 photo atau tweet.. haha..

7 comments:

Aida the Pinky said...

beli kat mana?

norinaomar said...

saya betul2 puas hati dengan powerbank..gadget yang mesti ada..
yang saya beli ni semua charger ada, blackberry,samsung,ipad,nokia,iphone,sony ericsson..berbaloi!

sayahappyslalu said...

Aida,
my husband beli kat kawan dia..

norinaomar,
dia tahan lama. so rasa tak risau kalau bateri kong tgh jalan hehe

Fazilah Musa said...

How much did u buy? Compatible utk sume gadget ke

sayahappyslalu said...

Fazilah,
boleh utk iphone, ipad and samsung phone.. connector dia boleh beli lain, kalau utk gadget lain..

Fazilah Musa said...

iphone5 pun blh ke?

sayahappyslalu said...

Fazilah musa,
Not sure. Kena beli connector lain rasanya