Thursday, January 17, 2013

Holiday Mood Is In The Air…

IMG_6364

Setelah sekian lama menunggu, akhirnya tiba masa yang dinanti.. Percutian ke Langkawi.. :) Pernah plan sebelum ni, tapi terpaksa cancel dan tiket burn sebab bertembung dengan friend’s wedding..

Flight petang nanti, dah siap-siap kemas dah.. Hopefully takde barang yang tertinggal dan flight tak delay nanti.. huhu..

We will be back on Tuesday.. Tata..

Note: To those yang nak order gymboree lagi, pls submit your order to my email.. Nanti balik bercuti, aku submit order.. Batch 24 dah submit, dan akan sampai Isnin ni..

4 comments:

MamaAliya said...

emy, nti survey harga corell yg square design.murah tak kat sana?hihiii....TIA

betty fir'z said...

yess nak tau jgk corell's price dkt langkawi..

planning nak kena mid year nanti :)

thanks sis!

sayahappyslalu said...

MamaAliya &Betty,
Okay, i will check on the price :)

rDnA said...

Selamat bercuti...syoknyee boleh shopping coklat bnyk2..