Tuesday, June 30, 2009

Gadget ooo Gadget...

Cantik tak?





Those photos were taken using my new Canon 980IS camera. But, at that time, I just snapped the photos from inside my car.. malas nak keluar.. itu yang ada bayang2 tu.. Takpe, next time kite buat photoshoot lagi.. i know this camera can do better.. Harap2 cepat khatam baca manual book dia.. hehe.. then, bila dah expert, baru boleh upgrade ke DSLR pulak.. Kena lupakan niat nak pakai DSLR yang canggih2 kalau dok guna AUTO mode aje.. hihi..


My gadget and its Golla case..

Aaah, ni lagi satu benda yang aku rasa sangat best bile ada.. it is electric steamer.. thanks abang, susah2 aje carikan kat Mudah ;P... syok2, senang menggosok.. tapi, ada jugak baju yang jenis wrinkle susah nak hilang :( tu kena guna iron biasa jugak..



While, my hubby pulak, ini dia di kala sedang tekun dengan gadgetnya... orang kat sebelah pun, tak sedar agaknya.. hihi..









Ada lagi banyak gambar aksi sebegini, kalau nak bukti.. :P

2 comments:

LynnDa @ PeNg said...

ya allah hubby ko...
asik laaa ngan gadget nyer...24*7...
siap mcm2 pose lagi...duduk, meniarap,ngah makan,ngah tunggu flight...

This is .... said...

peng,
maklumler, tengah explore lagi macam2 apps dalam tu.. sekarang, aku pulak kejekan guna utk main game... hihi..