Thursday, April 16, 2009

Sabar ye, Kawan-kawan..

Lepas balik kerja tadi, aku dah masukkan kad-kad jemputan dalam peti Pos Malaysia untuk kawan2 sekolah.. Maybe awal next week dapat la tu.. First batch kad untuk kawan2 universiti dah post on Monday.. So, kalau tak dapat lagi, diharap tunggu ye.. Kalau lambat sangat, silalah salahkan Pos Malaysia ok.. hehe..

One of my friend, dah dapat invitation card kami.. dia bagitau tru YM.. antara dialognya:
Miss X: thanks kad ko
Saya: kad kahwin ek?
Miss X: aku dtg wed ko kt mlake ek
Saya: oic, ok2. no problem
Miss X: cute a kad ko
Saya: cute mcm aku x? perasan sekejap :P
Saya: hehe
Teka siapakah Miss x? hihi..

Tadi, masa nak pos kad untuk kawan Matrik aku, baru perasan takde setem kat kad dia.. So, aku pun beli la setem lagi.. Gambar setem gambar burung.. Kat envelope pun gambar burung.. Then, I realized that my friend's address pun ada kaitan dengan burung la.. hehe..
YYY, Lorong Merpati,
Kampung Durian Burung,
20050, Kuala Terengganu, Terengganu.

What a coincidence.. :) Mungkin aku yang terlalu berimaginasi, padahal benda ni biasa aje.. hehe..

5 comments:

ErnIe said...

aku dh dapat akd ko semalam..

tetiba lak family aku nak wat holiday trip on 1-3 may ni.. huhuhu..

kalu family trip jadi, aku g weding ko time kat melaka boleh???

kalu tak jadi, mmg aku dtg yang kat kl..

so far, belum lagi confirm family trip tu.. masih lagi mencari hotel, sbb mostly fully booked..

eliyana said...

emy...aku nye cite lain lak...aku tk leh attend both side...tp aku nye special sket...aku g umah mertua ko ari ahad ye...just nk ziarah pengantin baru je...tak yah susah...aku mmg tak leh attend both weddings...u know y rite darling...hehe...

This is .... said...

Ernie,
Nak datang mana2 pun boleh. no problemo.. :)


Ely,
Kes ko, memang xdpt dielakkan.. takpelah, nak buat camne.. good luck for your exam..

LynnDa @ PeNg said...

dunt worry emy i will be der...
may be nikah n sanding kot aku dtg...
tp xsure ag...
tinie suh aku dtg time nikah...
a few days to go emy....

This is .... said...

Peng,
datanglah nikah and sanding.. the more, the merrier.. leh jadi jurufoto xrasmi.. hehe..