Friday, April 24, 2009

Have you received our card?

Harap2 dah dapat la kad kami ye..

Encik Ahmad, this is for you.. Kak Zue puji melambung2 dalam Facebook.. hehe..





Thank you bagi yang memuji ke"cute"an kad tu.. I guess sebab burung2 tu.. Looks very symbolic.. kalau letak gambar kitorang, tentulah lagi cute agaknya.. haha..

Tiqah cakap, nanti dia kahwin nak letak gambar ikan pulak.. ok, aku tunggu kad dari ko ye, Tiqah.. hehe..

3 comments:

alya285 said...

cik alya sudah dapat kad..diaa sedang merancang dgn wbekas warga A-1-2 utk ke majlis ketua dormnyer ;)...tunggu kehadiran kami yg udah bertahun x ketemu ketua dormnyer..

fatin itu saya said...

haha.emy telah announce binatang aku.kena buat jugak ni.tapi tah zaman bile la.

nanti last2, aku buat beruk kaler putih.heheh.

anyway, congrats emy.sorry, cant make it.eh,tp boleh aku gi, ko sponsor tiket aku.airasia pun ok jek...eheh.

This is .... said...

Alya: Ok2, datang ye.. sudah lama tidak ketemu sama korang semua.. see you soon.. :)

Fatin: Thanks for your wish.. Nak sponsor tiket, xdapek la.. tunggu aku buat join venture dgn Tony Fernandes dulu.. kehkehkeh..