Sunday, August 7, 2016

New Update via Open Live Writer..

Suka nak menulis, tapi ada masalah password dengan Windows Live Writer yang selalu aku guna untuk update blog.. Itu membuatkan takde mood nak tulis.. Nak post banyak-banyak gambar pun susah guna Blogger.com.. Nak edit kena buat satu-satu..

Now, jumpa Open Live Writer (sama macam Windows Live Writer juga), hope terus rajin menulis lah dan jangan ada masalah lagi! hehe..

image

Hello my blog!

No comments: