Tuesday, August 12, 2014

Hariz Luqman At 3 Months..

Sekejap je dah 3 bulan. Berat badan macam baby 6 bulan. hihi. Apapun, janji sihat.. Alhamdulillah.. So far, Hariz is an easy baby.. Tak banyak meragam, melalak bila lama tak angkat dia.. Selain dari tu, dia senyap aje.. Abang Haikal lagi banyak melalak.. haha.. Tidur malam pun okay, berjaga sekali in the middle of night dan Subuh.. Memang mama boleh tidur nyenyak.. hihi..

022
Baru pandai meniarap..

023

003
Skill baru. Hisap jari sampai tertido.. Tak boleh dibiarkan.. Takut jadi habit.. Setiap malam kena pakai mitten… Sorry, baby..

362
Ni masa kat klinik.. Pergi jab 3 months.. Amik rotarex vaccination sekali.. Lepas ni pindah, tak sure hantar baby sitter or nursery, so better be safe than sorry… Precaution sebelum berlaku apa-apa.. Minta dijauhkan, ya Allah..

001
He weighted 7.5kg at 3 months.. Very healthy baby.. Alhamdulillah.. Mana taknya, lepas minum susu, tido..

5 comments:

Nadt said...

Alahai bambamnye..sihat..geram tgok baby bambam gini.

Rizziela said...

cutenya

sayahappyslalu said...

Nadt, Rizzila,

Thanks :) Tido banyak baby ni.. hehe

sayahappyslalu said...

Nadt, Rizzila,

Thanks :) Tido banyak baby ni.. hehe

Tautan Hati NabilaHasyim said...

Sihatnyaaaa.
Kalah anak sy yg 11bln, hihi..