OUR BABY'S TICKER :)

Monday, February 10, 2014

Second Pregnancy…..

Alhamdulillah, I am already in my 3rd trimester of pregnancy.. Kalau masa Haikal dulu, selalu update blog.. Tapi sekarang jarang-jarang sebab banyak update kat Instagram dan itu tak bermaksud perhatian kami berkurang.. It’s just zaman dah berubah, kite ikutlah peredaran zaman.. hehe.. Cumanya, nak tulis jugaklah something kat sini, untuk kenangan masa depan..

IMG_3866
Our baby at 26th weeks.. Haikal tanya, “sama macam Haikal tak?” Smile with tongue out

Semalam buat detail scan kat Klinik Maria Putrajaya, baby duduk terlampau dekat dengan uri, tak nampak jelas sangat keseluruhan muka.. Tangan pun tutup mulut.. hehe..

Pray for my smooth delivery ye.. Sangat nervous bila memikirkan nak masuk labour room nanti.. huhu.. InsyaAllah due awal May nanti..

7 comments:

MamaAliya said...

Tahniah.haikal dah nak dpt adik.

aTuLaDawiYah said...

sama macam adik hasief.. doc cakap tido beralaskan uri... pastu tangan dok tutup muka... huhuhuuu

Fatimah said...

wah tahniah ya emi..

Mamaleesya said...

tahniah emi...boy ke girl?

Mamaleesya said...

tahniah emi...boy ke girl?

rlongbomba said...

Tahniah Emi

rlongbomba said...

Tahniah Emi