Tuesday, November 19, 2013

iPhone Recovery Mode..

Masa update to iOS7 hari tu, tiba-tiba my iPhone tak boleh restart.. Cuak tapi tried to be cool.. haha.. Pertama kali kena, so takde experience lah.. Is it a sign to change to iPhone 5s?? kehkeh..

Tried few times to restore, baru berjaya.. Senang aje sebenarnya, tak berjaya sebab iTunes kat PC tak update.. Lepas update, try untuk restore semula, everything seems okay.. Data dapat balik, tapi ada yang hilang jugak sebab aku tak selalu sync kat PC to back up..

iphone

Now my phone is up and running seperti biasa.. Punah harapan tukar iPhone 5S.. hihi..

2 comments:

Nanie Khairani said...

hahaha.. tu la kan, bila pakai barang mahal ni, tahan lama sgt la pulok.. :)

sayahappyslalu said...

Nanie,
Betul sangat. nampak pun elok lagi, tak buruk2 pun. hehe