OUR BABY'S TICKER :)

Sunday, October 6, 2013

My Sister's Convocation Day..

Tahniah, adikku Liana.. Tiada apa yang membanggakan mak ayah, selain melihat anak-anak berjaya.. 

Rabu, 2nd October 2013, aku ke Universiti Malaya untuk sama-sama meraikan "hari besar" adikku.. Menjejakkan kaki ke sana mengingatkan aku dengan masa lalu.. I missed everything about it, especially my friend.. Di sana juga aku berjumpa dengan my loved one.. Hehe..






Tengok kat screen masa diorang amik scroll and at one time bersorak dalam Dewan Tunku Canselor tu, I can feel the vibes.. I remembered I was in the situation before.. Rasa bahagia sangat masa tu.. :)

Ramai sangat petang tu, nak amik gambar sekeluarga memang payah..

Semoga cepat dapat kerja.. Hehe

Gambar ramai-ramai sekeluarga di studio will be shared soon.. InsyaAllah.. 

2 comments:

Rizziela said...

saat paling best kan dlm hidup

Hazrina Nasir said...

besar panjang dah haikal. rindu plak nak merasa gerai konvo um. bilalah nak jejak kaki melawat um hihi