Sunday, February 3, 2013

Shawl…

Tiba-tiba suka pulak bershawl.. Macam best pulak.. Mula-mula dulu sebab rasa muka bulat sangat, tak comel pakai shawl.. Boleh pulak macam tu? :P Yang tak best, tangan gatal nak beli banyak shawl baru.. hehe..

Now, mirror is my bestfriend.. haha.. Kalau pakai tudung bawal, pagi-pagi tu main sarung je, kelepet kiri-kanan, dah siap.. Tengok reflection kat peti ais pun dah okay.. hihi.. Pakai shawl, kena make sure bangun awal sebab amik masa sikit nak kemas-kemaskan lilit dia..

059

981

017

077
Lador’n Shawl.. Lebar, so aku lipat dua..

218

228

Yang lain semua shawl beli pasar malam je.. hehe.. RM5-RM7 each.. :)

4 comments:

adianiez AIDA said...

aida x pernah pakai shawl. sebab tak brape sesuai hi hi hi.... but suka tgk org pakai shawl...

LynnDa @ PeNg said...

kan murahkan shawl... hahaha
aku dulu mmg suka pakai shawl..
tp since preggy aku malas sikit pakai tudung sarung je..
but actually pakai shawl xde lah susah mana..sama je macam pakai tudung bawal.. tp tu kalau ikut style aku lah.. kalau nak ikut hana tajima tu mmg susah sikit.. aku sampai skrg failed nak pakai pin belakang.. haha

sayahappyslalu said...

adianiez Aida,
i pun baru je berjinak2.. hehe..

Peng,
aku suka pin belakang esp yg jenis kain licin tu.. dia tak gerak2..

Princess of Sun said...

Nice..:-)