Friday, October 24, 2014

Hisap Jari..

037

Hariz suka hisap jari masa tidur.. Tak dapat susu pun tak apa, janji jari dalam mulut.. Dia boleh tidur sampai pagi.. Mama pun syok je tido takde dengar baby uwek-uwek mintak susu.. hehe. Kadang-kadang risau jadi habit, kadang-kadang aku biarkan pulak sebab taknak dengar dia menangis time dia baru nak start tidur tu.. Hope sekejap jelah phase hisap jari ni…

He is an easy baby, Alhamdulillah.. Aku rasa dia dah faham, bila selalu ikut keluar bertiga dengan Haikal, sikit pun dia tak merengek.. Suka berjalanlah tu.. Duduk dalam carseat pun diam aje.. 2nd November nanti, genap 6 bulan.. Cepatnya, dah boleh makan dah.. Smile

2 comments:

edrina said...

cepat jer masa berlalu..dah nak masuk 6 bulan.. sis, kalau ada masa update lah lagi pasal rumah.. suka tgk & baca :)

KNY said...

Zahraa pun ms baby suka hisap jari, dulu risau jd habit tp now dah xde dah.. hihi!