Saturday, March 23, 2013

Had Fun At Splash Park The Mines…

Nama je duduk dekat area Seri Kembangan ni, tapi sangatlah jarang kitorang ke The Mines… Dan baru-baru ni, first time bawak Haikal ke Splash Park di Level 5..

His papa nak tengok wayang.. Unfortunately movie tu tak sesuai untuk budak-budak.. So, I decided to bring Haikal here while papa watching his action movie.. :)

157

159

165
Makan coklat, untuk tenaga yg luar biasa.. LOL..

Hampir 2 jam kat situ, puas Haikal main.. Time cuaca panas-panas memang syok berendam.. Tak plan nak bawak dia mandi, tu yang pakai je t-shirt dan seluar jalan.. hehe..

171

173

178

181

185

186

He had a good time, next time boleh datang lagi.. Tak payah spend duit pun, still boleh buat anak happy… hehe..

3 comments:

aimaniman said...

Dofollow blog nie,.. seronok tengok anak2 seronok kan..
Frust sbb cuti sekolah akak cuti tp suami x., anak2 dok rumah je lee

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

sayahappyslalu said...

aimaniman,
buat aktiviti mandi2lah kat rumah hehe..