Tuesday, March 25, 2008

What a happy moments! (",)~


Happy - Happy Moments


Happy sgt sbb dapat makan donuts.. ;-)
And lagi satu, happy sbb ada org sudi temankan.. hehe..
Tak tau la nape suka sgt.. kat sini, ada satu outlet dia,
but, i bet mmg xsama langsung mcm kat midvalley tu..
mcm2 ada.. hehe..
Tengok ni, many choices..


Takpe la beratur panjang sket, janji dapat makan..
nyum2.. terliur je tgk org2 tu buat deco donuts tu..
Byk betul coklat yg dia letak... tengok tu.. very2 tempting and
excited xsabar nak makan.. hehe...


And finally, this is what I bought.. tara...

sumanya coklat... coklat mmg kegilaan aku.. all timers..
tak mcm gile kat cite korea..kegilaan sementara je.. huhu..
makan coklat slalu, mana la pipi ni tak tembam.... hehe..
aku dgr ada lagi donuts yg best.. JCO donuts.. betul ke?
nnti la pegi cari.. boleh x? ;-0

4 comments:

ErnIe said...

sapa temankan?? cik abg ek??

This is .... said...

cik abang sayang.. hehe..

eliyana said...

ooo...cik abg ye...mmg best kn dpt mkn benda yg kite suke bersama org tersyg..benda tk sedap pun jd sedap sbbnye moment mkn bersama tu lah yg plg penting...

This is .... said...

hehe.. ;-)